All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Здрава исхрана

Крајем претходне седмице у нашој школи су на часовима Биологије, Физичког и здравственог васпитања, Географије, Технике и технологије, Математике, Физике, Верске наставе и Српског језика и књижевности, кроз различите облике рада, од 5. до 8. разреда, реализовани тематски дани у вези ЗДРАВЕ ИСХРАНЕ.

За организацију и реализацију пројекта (кроз наведену тему) били су задужени чланови тима који су похађали семинаре: ,,Настава која подстиче критичко мишљење и решавање проблема“ и ,,Микробит“ наставници: Светлана Ћаласан, Горица Видић, Катарина Божовић, Ивана Толић, Ненад Станкић и Јасмина Мијатовић.

Ученици су били врло заинтересовани за истраживачки рад; показали су одговорност, марљивост, креативност и спремност за иновативни приступ настави и учењу.

Искрено смо захвални родитељима ученика - др Јелени Васић, гинекологу – акушеру, др Весни Дмитровић, интернисти – гастроентерологу и хепатологу, др Мирјани Милојевић, стоматологу, који су се одазвали позиву да својим искуством, знањем и стручношћу потпомогну и обогате остварење ових тематских дана.

Хвала колегиници Сузани Бановић и ученици Софији Вучићевић што су говориле о личним искуствима и колегама Снежани Трифуновић и Стефану Симићу који су се активно укључили у рад тима, као и управи школе.

АЛБУМ са фотографијама

                                                                                                                                                Микробит тим