All for Joomla All for Webmasters
osmn@mts.rs
032 720 393

Мама, тата, желим секу или брата!

Министар за бригу о породици и демографију, Радомир Дмитровић, данас је посетио Горњи Милановац. Министра су дочекали представници локалне самоуправе са којима је обишао ОШ „Момчило Настасијевић“, где се сусрео са директорком школе, Драганом Никитовић. Ученик трећег разреда, Петар Петровић, дочекао је министра „Здравицом народу српском“, уз музичку пратњу на виолини Теодоре Станкић и Кристине Симоновић, ученица осмог разреда.

Министар је присуствовао часу рецитаторске секције која је одржана путем интернета, преко гугл мита (google meet), платформе која се у нашој школи користи у настави за ученике када наставу прате од куће. У наставку посете школи, министар је посетио одељење првог разреда целодневне наставе које чини знатан број ученика који су треће дете у породици, што је позитиван пример у време када се број деце драстично смањује.

АЛБУМ са фотографијама

Целодневна настава током пандемије и скраћених часова, пружа могућност да деца остану дуже у школи, са вршњацима и под надзором учитељица, док су родитељи на послу. У наредној, школској 2021/2022. години, наша школа ће уписати два одељења целодневне наставе и једно одељење класичне наставе.

Упис у први разред почиње ускоро, од 1. априла. Будући да је предупис првака са подручја које не припада нашој школи почео, током марта месеца родитељи ове деце могу нам се обратити и поднети захтев за упис, на који ћемо одговорити у најкраћем року. Више о упису првака прочитајте у следећем чланку.

Upis 2021 2022